@!$~~~Lirim-Ks~~~$!@

Doni Te Dini Per Historine....

1.Histori Eshte Shkence Shoqerore e Cila Studion të kalurën e Shoqrise Njerzore....

2.Historia Ndahet Ne Dy Periudha Ato Jane "Ne Periudhen Parahistrike Dhe Ne Periudhen Historike
3.Gjurmet Me te Hershme te Njeriut Janë :Afirken Lindore,në Evropë,në Kinë,Në Oqeani Jane gjendur edhe ne fise Shqiptare :Shpellen e Bogasit ,Sarandë,Tjerrtore te Prishtinës  ,Tiranë,Fafos Te MITROVICES .............etj

Title.